Populaire berichten

zondag 25 mei 2014

My favorites #1

Hey iedereen,
Zoals belooft is hier mijn eerste "favorite sunday", veel plezier met het bekijken van mijn favorite dingen van de week. 

1.  Een kanten short.
Dit short is geweldig, je kunt hem met veel kleuren combineren. Ook is het een lekker zomer's kleurtje en kom nou op wie houdt er nou niet van kant? 
Ik heb hem gekocht bij de HIER, hij was rond de €20,-

2. Een crop top
Deze grijze crop top kun je overal mee combineren, van broeken tot rokken.Zelf ben ik een groot fan van glitters en pareltjes en van dat soort dingen daarom ben ik ook erg fan van dit shirtje! Ook vind ik crop tops hele leuke shirtjes want ze zijn lekker luchtig en dus geweldig voor de zomer.
Deze crop top heb ik gekocht bij de Primark voor ongeveer €10,-.

3. Elastiek armbandje
Ze zijn dit jaar helemaal in, de elastieken armbandjes! Een product wat je zelf kan maken en ontwerpen. Er zit dus niet een bepaalde prijs aan, maar vaak is 1 zakje met elastiekjes €5,-.

4./5. Gel liner en coverstick
Dit zijn 2 producten die ik echt dagelijks gebruik om me op te maken, ze glijden beiden goed over je huid en zijn dus makkelijk te gebruiken.
De Gel liner komt weg bij de Hema voor 4,- en de coverstick komt weg bij de Kruidvat voor €3,-.
Deze twee producten heb ik eerder eens een review gegeven.

6. Oorbellen
Deze oorbellen passen bij alle kleren, er zitten namelijk steentjes in deze vind ik erg leuk en chique! Daarom vind ik ze ook erg leuk om te dragen.
Ze zijn voor minder dan €1,- bij de Action te vinden.

7. Zonnebril 
Deze zonnebril is zo leuk, hij is lekker groot en laat weinig licht door. Het leuke is, is dat er aan de zijkant (wat je niet goed op het plaatje ziet) leuke steentjes zitten. Hij is overal mee te combineren! 
Hij komt weg bij de Primark en was €4,- dacht ik. 

8. Grote schuif
Deze schuif is heel leuk, je kunt hem vrijwel bij alle outfits combineren. Ik vind het leuk om hem als extraatje aan mijn haar toe te voegen, het leuke is dat hij erg goed bij de crop top past!
Hij komt weg bij de primark en hij was €3,- of €4,-.

9. Sandaaltjes
Deze sandaaltjes zijn mijn redder, want als ik ga fietsen dan verniel ik vaak mijn slippers op weg naar school, doordat de achterkant achter de trapper blijft zitten. Maar dat gebeurt natuurlijk niet met sandalen! Daarom vind ik ze erg leuk en fijn!
Ze komen van de Primark voor €10,-.

Terug van weggeweest

Hey iedereen,
Zoals jullie wel door hadden was ik een tijdje gestopt met het posten van berichten etc. Omdat ik een beetje in de war raakte met school en hobby's, maar ik ben weer terug! Maar ik heb twee dingen voorgenomen.

1. Ik ga alles in het Nederlands doen, dat is een stuk makkelijker en dan weet ik zeker dat ik niet ineens een gek woord in het verhaal heb staan. 
2. Ik ga wekelijkse rubrieken doen. 

 Over de rubrieken
Ik heb een paar rubrieken bedacht.
Maandag: Beauty Monday
Vrijdag: Fashion friday
Zondag: Favorite Sunday
Ik vind het erg handig voor mijzelf en ik heb er veel zin in! Laat in de comments weten wat je ervan vindt! 

-X
 Amber